Pekka Puska, Matti Uusitupa, Ursula Schwab, Mikael Figelholm
ja muu Suomen ravitsemuseliitti hävisivät rasvasodan! Tutkimukset
osoittavat, etteivät voi ja muut maaeläinrasvat ja niiden sisältämä
kolesteroli ole terveydelle vaarallisia, kuten meitä on aiheetta
peloteltu yli 40 vuotta. Päin vastoin, maitorasva näyttääkin ehkäisevän
tyypin 2 diabetesta. Kolesterolia alentava lääkitys on useimmiten täysin
turhaa ja suorastaan vaarallista. Se alentaa tutkitusti seerumin
ubikinonin pitoisuutta (Banach ym. 2015). Suomessa lähes 80 % statiinien
syöjistä (joita on lähes 670 000) on terveitä, jotka ottavat turhaan
lääkettä ennaltaehkäisevässä tarkoituksessa, primaaripreventiona.
Statiinit lisäävät keskimäärin 12 % diabeteksen riskiä, naisilla peräti
48 %!
Kanadalaiset ravitsemusasiantuntijat, lääkärit ja biostatistikot tyrmäävät opit rasvojen vaarallisuudesta (De Sousa ym. elokuu 2015).
Suomen ja muun maailman ravitsemustieteilijät ovat antaneet täysin
virheellisiä ravitsemusohjeita. Asia on nyt loppuunkäsitelty. Samoja
tutkimuksia ei kannata tehdä yhä uudestaan ja uudestaan. Tyydytetty
maaeläinrasva ei aiheuta valtimo- ja sydäntauteja. Tyydytetty rasva ei
hapetu. Rasva (ja LDL-kolesteroli) on verisuonille haitallista vain
hapettuneessa ja sokeristuneessa muodossaan. Piste. Katso Iltalehden tekemät haastattelut IL-TV Statiinikauden tilinpäätös – Leino Utriainen IL-TV statiinikauden tilinpäätös – professori Erkki Palva Fimea
Sunday Express paljasti 15.2.2015, että Ison-Britannian johtava
statiinitutkija Oxfordin yliopiston professori Rory Collins myöntää
peitelleensä statiinien sivuvaikutuksia. Suomen Sydänliiton ylilääkäri
Mikko Syvänne on vedonnut nimenomaan Collinsin tutkimuksiin
mainostaessaan statiineja.
Suomessa Kauppalehti uutisoi 21.2.2015:Kolesteroli saamassa osittaisen synnynpäästön. Lue lisää alla olevasta MedpageToday-linkistä. Amerikan Lääkärilehti JAMA julkaisi
kesäkuun numerossaan artikkelin, jossa ravinnon
kokonaisrasvapitoisuudelle annettiin synninpäästö. Ravitsemuseliitti on
johtanut koko maailmaan harhaan 40 vuotta pelotellessaan rasvan
vaarallisuudella ja suositellessaan hiilihydraatteja (Mozzaffarian ja
Ludwig 2015).
Cholesterol To Be Cut From Nation's Diet Blacklist? Bring on the
eggs: advisers call for federal diet guidelines to eliminate limits. MedPageToday.com 20.2.2015
Mozaffarian D, Ludwig DS. The 2015 US Dietary Guidelines: Lifting the Ban on Total Dietary Fat. JAMA. 2015;313(24):2421 doi:10.1001/jama.2015.5941
Kananmunat ovat terveellisiä. Niitä on väitetty vaarallisiksi aivan
turhaan, sillä niiden keltuaisten sisältämä kolesteroli ei tuki
valtimoita, todetaan nyt "virallisestikin".
Statiinit aiheuttavat diabetesta, koska ne estävät HMGCR-geeniä (3-hydroxy-3-methylglutaryl-CoA reductase), ilmenee Lancetin artikkelista. Itä-Suomen yliopiston tuoreen tutkimuksen mukaan statiinien käyttö lisää diabeteksen riskiä peräti 46 prosenttia! Siitä kirjoitti mm. Iltalehti 6.3.2015. Ei ihme, että Suomessa on paljon tyypin 2 diabetesta, kun 700 000 ihmistä syö statiineja. Eikä siinä kaikki. Statiinit ovat myrkkyä sydämelle,
kirjoittavat japanilaiset sydänlääkärit ja kardiologi Peter. H.
Lansjoen uudessa artikkelissaan. Statiinin käyttö voi lisätä äkillisen
haimatulehduksen riskiä, kertoo Fimean uusi tutkimus (2015).
Siitä ilmenee myös, että statiinit aiheuttavat 4 sydänlihaksen
rappeumaa 100 000 käyttähää kohti. Tulosten mukaan noin 350 suomalaista
saa vuosittain statiineista haimatulehduksen ja 280 sydänlihasrappeuman.
Fimean haittavaikutusrekisterissä on yli 100 statiinien aiheuttamaa haittavaikutusta, jotka Lerino Utriainen on kerännyt taulukkoon.
Suomessa sydänlihassairaudet ovat lisääntyneet 70 %
ja aorttaläppäkuolemat 79 % viimeisten 20 vuoden aikana, jolloin noin
900 000 suomalaista on syönyt statiineja. Ne alentavat seerumin
ubikinonin (CoQ10) pitoisuutta, jolloin solujen energian saanti
heikkenee( Banach ym. 2015); se voi ilmenä lihasten heikkoutena ja
väsymisenä sekä sydänvikana. Lue DI Leino Utriaisen perusteellinen
tilastoanalyysi: Statiiniaikakautta 20 vuotta.
Suomessa syödään huomattavasti enemmän statiinejaper capita kuin Ruotsissa ja Norjassa. Katso tilastografiikat Leino Utriaisen sivuilta. "Kolesteroli-Kovanenkin" alkaa myöntää, etteivät
statiinit sovi kaikille, ja että niistä aiheutuu runsaasti
sivuvaikutuksia. Statiineja ei pidä määrätä pelkän kokonaiskolestereolin
perustella, kuten Suomessa tehdään vielä yleisesti. Statiineista ei ole
hyyötyä pienen riskin potilaile, Kovanen myöntää. Niinpä kymmenet
tuhannet suomalaiset syövät staiineja ihan turhaan. Syyskuisessa
lääketieteellisessä aikakauskirja Duodecimissa painotetaan, että
lääkärin olisi hyvä kertoa aina statiinihoidon alkaessa potilaalle
mahdollisista haittavaikutuksista. Muutoin potilas kuulee niistä muualta
ja tekee kenties omat johtopäätöksensä ilman apua, kirjoittaa Iltalehti 28.10.2014. Professori Kovanen on likeisissä suhteissa lääketehtaisiin. Hänen on ollut vaikea myöntää näitä tosiasioita. Kolesterolin raja-arvot pois muodista Nämä dokumentit lääketeollisuus sai ajetuksi pois Youtubesta.
Dokumentit paljastavat kuinka ravintotutkimuksia on vääristelty ja
kolesterolilääkkeiden sivuvaikutuksia on peitelty. Nyt videot ovat
kuitenkin nähtävissä alla olevissa linkeissä: Heart of the Matter Part 1 Dietary Villains (Video (29 min) Heart of the Matter Part 2 – Cholesterol Drug War (Video 29:10) Valtimotautien aiheuttaja ei ole kolesteroli sellaisena kuin sitä nykyään verestä mitataan, vaan hiljainen krooninen tulehdus (inflammaatio) ja
valtimon seinämän kalkkiutuminen. Valtimotauteja pitävät yllä ja
pahentavat monet seikat, kuten hapettunut LDL (ox-LDL), sokeroitunut LDL
(AGE-LDL), alipoproteiinit, triglyseridit, vapaat radikaalit sekä D-vitamiinin ja omega-3-rasvahappojen puute, jotka vaurioittavat solunsisäisiä mitokondrioita
ja valtimoiden sisäseinämän endoteelia. Vaikka tyydytetty maaeläinrasva
voi suurentaa seerumin LDL-kolesteriolin pitoisuutta, se vähentää LDL-kolesterolihiukkasten määrää, mikä on tärkeämpi valtimotautien riskimitari kuin perinteinen LDL-kolesteroli (Prado ym. 2011).
Jos nyt kuitenkin käytät statiineja, lue TÄMÄ
ja jos vielä sen jälkeen aiot käyttää statiineja, niin huomaa että
D-vitamiini, E-EPA, ubikinoni (koentsyymi Q10) ja berberiini voivat
parantaa merkittävästi ennustettasi (lue lisää). Sydänlääkärien American Journal of Cardiology -lehti
suosittelee statiinien rinnalle kalaöljyn käyttöä. Se ei aiheuta
sivuvaikutuksia lihaksistossa eikä sydämessä, kuten statiinit, eikä
edellytä mitään lisätutkimuksia laboratorioissa. Kolesterolilääkkeet
voivat aihettaa monia ikäviä sivuvaikutuksia, kuten lihassärkyjä,
-heikkoutta, diabetesta, uni- ja muistihäiriöitä, sekavuutta, maksa-,
munuais-, haima-ja keuhkovaurioita. Kela tuhlaa yhteisiä rahojamme
turhuuden markkinoille. Eikä siinä kaikki: Monet statiinien käyttäjät
kärsivät turhista sivuvaikutuksista. Onneksi niitä voidaan ehkäistä
nauttimalla D-vitamiinia (100 µg/vrk) ja ubikinonia (100–300 mg/vrk). YLEkin on herännyt huomaamaan ajattelutavan muutoksen, josta olen puhunut vuosia: ravitsemussuositukset ovat totaalisen vääriä. "Kaikki rasvat ovat samanarvoisia" - ensimmäinen monista väärinkäsityksistä "Kolesteroli ei olisi mikään ongelma, jos ihmiset tasapainottaisivat omega-6- ja omega-3-rasvahappojen saantinsa." - professori Artemis P. Simopoulos DI Leino Utriainen: Statiinit eivät vähennä sydänkuolleisuutta vaikka lääketeollisuuden lahjomat lääkärit niin väittävät. Leino Utriainen: Mitä statiinien jälkeen?
Kaikki mitä olet kuullut kolesterolista on valhetta Statin Nation elokuva 1:04:43 $statin Nation II esittelyvideo (2 min) Tyydytetyt maaeläinrasvat eivät ole mikään
homogeeninen rasvahappojen ryhmä, joka olisi terveydelle vaarallinen,
kuten ravitsemustieteilijät ja muut pekkapuskalaiset ovat demonisoineet
vuosikymmenien ajan. Maailman suurimman diabetestutkimuksen mukaan
tyydytetyistä rasvahapoista osa suojaa diabetekselta, kun taas osa voi
lisätä sen riskiä. Maitotuotteiden tyydyttynyt rasva ei ole vain
vaaratonta terveydelle, vaan se saattaa jopa suojata 2-tyypin
diabetekselta. Tutkimuksessa selvitettin yli 340 000 ihmisen
ruokavalioita Ranskassa, Italiassa, Espanjassa, Isossa-Britanniassa,
Hollannissa, Ruotsissa ja Tanskassa. Punainen liha, uppopaistetur
ruoat, alkoholi ja hiilihydraatit liittyivät 2-tyypin diabeteksen
riskiin, mutta maitotuotteet näyttivät vähentävän sitä! Tulos on aivan
päinvastainen kuin mitä Suomessa on pidetty virallisena totuutena.
Tutkimus vahvistaa, että ravitsemustieteilijät ovat johtaneet harhaan
koko maailmaa. Voit lukea maksutta koko tutkimusraportin (Forouhi ym.
2014) TÄSTÄ.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kerro omista ajatuksistasi ja kokemuksista, luen niitä mielelläni.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kerro omista ajatuksistasi ja kokemuksista, luen niitä mielelläni.